18-08-2014 - la Capriata

"Wij zijn inmiddels alweer 2 weken terug van een geweldige vakantie in Toscane/Lazio. Het verblijf in jullie woning was een genot. Vooral de sfeer in en om het huis, de rust en privacy, de volledige uitrusting en de mooie ligging spraken ons enorm aan. Wat een mooi huis! Het zwembad was fantastisch, met name onze kinderen hebben daar volop van genoten. Wij komen zeker nog een keer terug. Met een cari saluti, H.K."

 

29-07-2014 - il Tulipano

"Wij hebben de afgelopen 2 weken met veel plezier genoten van het prachtige appartement il Tulipano op jullie landgoed Podere Pantano. Met aan de ene kant het mooie uitzicht op het kasteel van Proceno. Aan de andere kant de bergen met een schitterend kleurenspel bij zonsondergang. We zijn regelmatig naar Proceno gewandeld, om in het ochtendgloren op het pleintje in de bar van de vriendelijke Danielle en Gigi te genieten van een heerlijke cappuccino met een croissantje of broodje. En kennis te maken met de rituelen en gebruiken van de lokale bevolking. Erg vriendelijke Italianen overigens, waar we ook zijn geweest. Een prima en idyllische plek en uitvalsbasis om vele mooie bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van heerlijke antipasta‘s. Kortom een aanrader voor iedereen die Toscane, Umbrië en Lazio wil ervaren. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Toine en Yvonne"

 

18-07-2014 - i Fichi

"Nou, wij verkopen de tent en gaan hier nooooooooooooooit meer weg. Heerlijk huis en super omgeving, maar we weten nu al dat we veel thuis zitten. Dank voor het huren. Caro en Ad"

  

16-08-2013

"We zijn aan de vooravond van ons vertrek uit de Pantano.
De afgelopen 2 weken hebben we genoten van een heerlijke vakantie in Italië:
*het huis: zeer compleet ingericht, van alle gemakken voorzien; de vriendelijke ontvangst; super lekker zwembad, voor elk moment van de dag;
*de fantastische ligging: mooie tuin incl. diverse dieren: fazanten, ree, vele vogels; geweldig uitzicht, hardwerkende boeren.
* we hebben ook genoten van de centrale ligging, onze uitstapjes gingen o.a. naar Orvieto, Assisi en Montefalco (cantina di Pardi, sagrantino!) en Perugia (via Vila Fibbino bij Tavernelle) en Civita di Bagnoregio en Montefiascone, Viterbo en Capodimonte, Marta,Bolsena en op advies van uw beheerster, Sorano,  Sovana e Ptigliano en vooral Proceno.
In deze periode zijn er veel feesten, waarvan we zeker ook genoten hebben. Het eten tussen de Italianen bij de gelateria op het plein (pizzola de Luigi, alleen in de zomer en ze hebben eigenlijk nog geen naam bedacht). We hebben trouwens ook heerlijk gegeten bij Il Castelo. Kortom we zijn helemaal tot rust gekomen. Hartelijke groet, ciao, arrivederci, M en L"

 

01-07-2013

"Wij weer enorm genoten tijdens ons verblijf in jullie paradijsje. Het was voor de derde keer alweer dat wij op Pantano waren, en het gaf een gevoel van thuis komen. Wij zijn een 4 tal keren wezen golfen op de baan in Acquapendente, heel leuk om er te spelen. Verder hebben wij leuke dag tochtjes gemaakt. De eerste week was het heerlijk warm, tweede week wat minder warm maar prima, met twee middagen een flinke regenbui goed voor de tuin. De eerste week waren wij de enige gasten, prima!! Wij missen Pantano nu al, en de wens is er zeker terug te keren. Hartelijke groet Wil en Max"

 

26-06-2013

"Sinds zaterdagavond zijn we voor een week bewoner van een gedeelte van jullie mooie landgoed. Tevreden over de rust, de degelijke bouw en het goede onderhoud van alles. De geadviseerde wandeling was nog mooier dan beloofd. Als extra, zeer gewaardeerd, genieten we 's avondspits en 's nachtslot van de nachtegaal, ginds in het struikgewas. We hoorden het het eerst op de wandeling, met de beloofde orchideeen, talloze vogels, insecten, vlinders en bloemen, bekende of nieuw. De omgeving is prachtig en heeft veel te bieden, ook in archeologisch opzicht, zo midden in Etruskengebied. Overal dicht bij en toch helemaal buiten, geen geraas van verkeer. Alleen overdag heel hoog vliegtuigen, waarschijnlijk van en naar Rome. Dank voor de gelegenheid om van jullie plekje te mogen genieten. Groeten uit jullie eigen huis, Els"

 

24-04-2007

"Dear Mr and Mrs Van der Gulik,
Thank you for the good welcome and for the wine. We had a very nice stay to Pantano; you have a very beautiful property. We'll have a good memory of these holidays.
Best regards, Fam. R. (France)"